Despre noi

Despre

Scurta introducere

Suntem o companie cu o experienta in domeniu de 12 ani care se ocupa cu confectionarea si montarea portilor autoportante, in mediul industrial dar si rezidential si a automatizarilor pentru acest tip de poarta.

Experienta acumulata si-a pus amprenta asupra echipelor tehnice pregatite sa monteze orice tip de automatizare poarta autoportanta sau suspendata. Fii sigur ca suntem profesionistii din domeniul inchiderilor si deschiderilor automatizate!

Despre

O echipa pe cinste

Am invatat sa imbinam experienta cu deschiderea spre noucu viziunea tanara si abordari noi pentru a gasi de fiecare data solutii inteligente pentru crearea unor sisteme simple si fiabile de porti susupendate, porti autoportante sau porti in consola.

Inca din stadiul incipient, de proiect, pana la produsul finit, montarea si functionarea sistemului, ne-am ridicat intotdeauna la asteptarile clientilor indeplinind toate criteriile de functionare ale sistemelor din domeniul deschiderilor si inchiderilor automate.

Reteta noastra

Ingrediente importante pentru
o reteta de succces

Incredere
Incredere in sine si mai ales incredere reciproca, pentru conceperea si finalizarea proiectelor de succes

Rapiditate

Datorita cunostintelor acumulate in timp si solutiilor inteligente si fiabile pe care le oferim, orice proiect se va finaliza la timp

Siguranta

Gasim intotdeauna solutia cea mai accesibila dar si cea mai sigura pentru clientii nostri

Dezvoltare

Incercam din toate punctele de vedere sa tinem pasul cu dezvoltarea tehnologica, dar si cu cea a relatiilor cu clientii nostri si proiectele acestora

Contact

Solicita oferta personalizata