Poarta industriala

Produs

Poarta autoportanta industriala in consola

Poarta autoportanta industriala sau poarta in consola industriala este utilizata indeosebi pentru spatiile cu deschidere mare de pana la 15 metri pentru a permite trecerea autovehiculelor mari.

Sistemul de culisare pentru porti autoportante in consola industriale a fost bine gandit si creat cu o tehnologie avansata, acesta oferind o culisare silentioasa, rapida si usoara indiferent de dimensiunile portii cantilever industriale, a greutatii acesteia si conditiile climatice.

Se recomanda pentru deschidere si inchiderea unei porti autoportante culisante indrustriale, folosirea unei automatizari deoarece lungimea si greutatea acestei porti ingreuneaza procesul manual.

Produs

Ce trebuie sa stiti depre montarea unei porti automate industriale?

Pentru montarea portilor autoportante industrialeeste nevoie de o fundatie de beton armat pentru prinderea caruciorului cu role care este cel mai solicitat in timpul actionarii portii suspendate industriale.

Principalul detaliu pentru alegerea automatizarii portilor autoportante industriale este greutatea, automatizarile pentru portile culisante autoportante rezidentiale catalogandu-se intre 300 Kg si 3500 Kg.

Produs

Avantajele unei porti automate industriale
  • Utilizarea unei porti fara sina, permite culisarea in aerfara a atinge solul iar depunerile de zapada sau pamant nu vor influenta buna functionarea a acesteia;
  • Portile autoportante in consola sunt silentioase cu o glisare usoara;
  • Se pot deschide si pentru accesul pietonal;
  • Sunt usor de instalat;
  • Pot fi actionate manualcu usurinta datorita fiabilitatii dar si automat cu telecomanda;
  • Au un design atragator si pot fi confectionate dupa cerintele clientului;
  • Pot fi personalizate cu diferite materiale

Reteta noastra

Ingrediente importante pentru
o reteta de succces

Incredere
Incredere in sine si mai ales incredere reciproca, pentru conceperea si finalizarea proiectelor de succes

Rapiditate

Datorita cunostintelor acumulate in timp si solutiilor inteligente si fiabile pe care le oferim, orice proiect se va finaliza la timp

Siguranta

Gasim intotdeauna solutia cea mai accesibila dar si cea mai sigura pentru clientii nostri

Dezvoltare

Incercam din toate punctele de vedere sa tinem pasul cu dezvoltarea tehnologica, dar si cu cea a relatiilor cu clientii nostri si proiectele acestora

Contact

Solicita oferta personalizata